Följ Göteborg & Co

Dags för jobbmässan Skarpt läge

Nyhet   •   Feb 20, 2017 13:41 CET

Den 24 februari är det dags för Skarpt läge, Sveriges största mötesplats för arbetssökande unga mellan 18-30 år. I fjol skapades 191 jobb inom tre timmar. Framgången bakom jobbmässan ligger i att företagen som ställer ut måste ha något konkret att erbjuda deltagarna som kommer. Skarpt läge genomförs på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Göteborg och invigs klockan 14:00.

Det är fjärde året som Skarpt läge genomförs. Mässan är en renodlad jobbmässa som riktar sig till ungdomar och unga vuxna i Göteborg.

– Det handlar om att ge unga sitt första jobb. Kravet för företagen som ställer ut på Skarpt läge är att man har något konkret att erbjuda. Intresset bland företagen är så stort att vi måste tacka nej till en hel del som vill ställa ut på mässan, säger projektledaren Lotta Forsberg.

Bland utställarna i år finns en spridning av attraktiva arbetsgivare som exempelvis Condeco, Göteborgs Stad, PostNord och SVT. Några har varit med tidigare och andra är helt nya. Totalt kommer 43 företag att närvara på mässan.

Mässan är ett samarbete mellan Team Göteborg och Näringslivsgruppen på Göteborg & Co, Radisson Blu Scandinavia, Arbetsförmedlingen och Visita.

Målet är samma som förra året: Skarpt läge ska vara Sveriges bästa jobbevent för unga.

Kontakt
Lotta Forsberg, projektledare, telefon: 070-939 75 2
forsberg.susanne@telia.com

Finn Hallgren, Göteborg & Co, telefon: 070-243 05 59
finn.hallgren@goteborg.com

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Agree With Privacy Policy